2023 yılı burç yorumları sizin için araştırdık ve hazırladık. Bir süredir tüm dünyada devam eden değişim rüzgarları 2023 yılında da etkisini gösterecek. Tüm burçlarda görülen özgüven artışı kişisel dönüşümlerin en büyük destekçisi olacak. Diğer bir yandan herkesin güç kazanmak ve son sözü söylemek istemesi bazı çatışmaların yaşanmasına neden olacak.

Tüm yıl Uranüs’ün Boğa burcunda konumlanması bildiğimiz her şeyin kökten değişmeye başlamasını tetikleyecek. Bu sebeple de eski alışkanlıkların bir kenara bırakılıp gerekli değişikliklerin yapılmasını sağlayacak.

Bu yazıda; Yılın şanslı burçları, yılın şansız burçları, 2023’te gökyüzünde neler olacak ve sonra tüm burçların 2023 yorumlarını sıraladık.

2023 Yılı Burç Yorumları

8. Aslan Burcu

Satürn’ün 2023 yılının en etkin gezegeni olması sayesinde bu yıl Aslanlar kendilerini çok daha özgür ve bağımsız hissedecekler. Özellikle Mayıs ayının ortalarında Jüpiter’den etkilenecek olan Aslanların kişisel gelişimlerinde eşik atlayacakları bir dönem olacak. Ancak 2023 yılında Aslanların güce olan tutkularını dizginlemeleri gerekecek.

Aslanlar aşkı mayıs ayından sonra buluyor. Daha sonrasında ise özellikle haziran ayı içerisinde sosyal çevresindeki insanları ciddi bir elemeden geçiriyor. Özellikle Venüs retrosunun Aslan burcu üzerinde gerçekleşmesi Aslanları ilişkileri konusunda ciddi şekilde düşünmeye itiyor. 2023 Yılında Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Sevdiğim şeyler hakkında içerik üretmeyi seviyorum. Yazar arada gezer tozar. İçerik üreticisi.
Hoşunuza gidebilir
youtube banner