2023 yılı burç yorumları sizin için araştırdık ve hazırladık. Bir süredir tüm dünyada devam eden değişim rüzgarları 2023 yılında da etkisini gösterecek. Tüm burçlarda görülen özgüven artışı kişisel dönüşümlerin en büyük destekçisi olacak. Diğer bir yandan herkesin güç kazanmak ve son sözü söylemek istemesi bazı çatışmaların yaşanmasına neden olacak.

Tüm yıl Uranüs’ün Boğa burcunda konumlanması bildiğimiz her şeyin kökten değişmeye başlamasını tetikleyecek. Bu sebeple de eski alışkanlıkların bir kenara bırakılıp gerekli değişikliklerin yapılmasını sağlayacak.

Bu yazıda; Yılın şanslı burçları, yılın şansız burçları, 2023’te gökyüzünde neler olacak ve sonra tüm burçların 2023 yorumlarını sıraladık.

2023 Yılı Burç Yorumları

11. Akrep Burçları

2023 yılının ilk 3 ayı Akrepler için son derece zorlu geçecek. Ancak daha sonrasında Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte rahatlayacaklar. Özellikle Mars’ın Nisan ayında Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte işler tam olarak Akreplerin istediği gibi yürümeye başlayacak.

Şubat ayında yeni ilişkilere yelken açacak olan Akreplerin haziran ayında sergileyecekleri aşırı sahiplenici tutumları ilişkilerinde sorun yaşamalarına neden olacak. Bu sebeple temmuz ayında ayrılıklar gündeme gelecek. Ancak eylül ayına gelindiğinde akreplerin duygusal hayatında gökkuşağı belirecek.

Sevdiğim şeyler hakkında içerik üretmeyi seviyorum. Yazar arada gezer tozar. İçerik üreticisi.
Hoşunuza gidebilir
youtube banner