2019 ilkbahar yaz koleksiyonunun izlerini taşıyacağını düşündüğümüz 2020 koleksiyonunda sezona damga vuran yeni tasarımların olacağı şüphesiz! Kadınların yüreğini hoplatacak farklı tarz ve tasarımlarıyla bayan yazlık ayakkabı modelleri merakla bekleniyor. 2020 bayan yazlık ayakkabı koleksiyonu henüz çıkmamış olsa da pek çok kadın geçtiğimiz sezonun izlerini taşıyan ayakkabı modelleri yerine yeni sezonun revaçta tasarımlarını gardıroplarına ekleyecektir.

 

2019 Yaz Ayakkabı Modellerinde En Farklı Parçalar

Sıradışı parçalar en sıradan kombinlerinizi dahi renklendirir ve sizin dikkat çekici bir görünüm elde etmenizi sağlar. 2020 bayan yazlık ayakkabı koleksiyonu merakla beklenirken geçtiğimiz sezona damgasını vuran dolgu topuk modeller incelenmeye devam ediyor ve pek çok kişi sezon sonu indirimlerinden yararlanarak sezonun trendlerini satın alıyor.

Renkli, desenli kumaş, bantlı ayakkabılar geçtiğimiz yaz sezonunda bilekten bağlama modelleri ile en dikkat çeken topuklu ayakkabı modelleridir. Açık renklerle bezenmiş bantlı bu ayakkabılar sayesinde ayak bilekleriniz oldukça şık algılanacaktır. Özellikle yaz aylarında abiyelerle tercih edebileceğiniz gold ve platin renkleri günlük kullanımda ise açık renkli desenli ayakkabılar sezona damgasını vurdu.

Farklı renk tabanlar ve pek çok rengin karışımından oluşturulan yazlık ayakkabı tasarımları önümüzdeki sezonda dikkatleri çekmeye devam edecektir. Işıltıları ve tek başına bir kombinin en özel parçası olabilme özelliğine taşıyabilecek modellerle sizler de 2020 sezonunda da adınızdan söz ettirebilir, girdiğiniz her ortamda fark edilebilirsiniz.

Sandaletlerde Yeni Trend Taş İşlemeler

Sandalet modelleri özellikle yaz aylarında sahil kenarında ve günlük kullanımda en çok tercih edilen ayakkabı tasarımlarıdır. Bu sezon etkisini sürdüren sandaletler ortopedik tabanları, ip ve taş işlemeleri ile bayanların tercihi arasında yer almaktadır. Kafes desenli pek çok sandalet seçeneği öyle bir şekilde tasarlanıyor ki gece şıklığında ve abiyelerin altında dahi rahatlıkla kullanabileceğiniz alternatifleri sizler için oluşturuyor. Şeffaf tonlarda oluşturulan bantlı tasarımlarda bu sezon en çok ilgi gören ayakkabı tasarımları arasında yerini aldı. Yaz aylarına uygun cıvıl cıvıl desenler ve renkler en sade kombinlerinde hareketlenmesini sağladı. Kış aylarına doğru yaklaştıkça taba tonları, hardal sarısı ve koyu tonlar hakimiyetini göstermeye başladı.

Sık sık kamp yapar. Editör.
Hoşunuza gidebilir
youtube banner