Galler’de yaşayan bir kadın, tuhaf bir ev işgali sonrasında kendi evinde kalmaktan korkmaya başladı.

36 yaşındaki Damian Wojnilowicz, Monmouthshire’daki kadının evine girdiği iddiasıyla tutuklandı. Geçtiğimiz hafta 22 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Hırsızın, mağdurun çamaşırlarını astığı, şarap şişesini açtığı ve dolabındaki malzemelerle ocağında yemek pişirdiği iddia edildi.

3. Travma geçiren kadın, olayın ardından “Kendi evimde kalmaktan çok korkuyordum ve bir arkadaşımın yanında kaldım” dedi

“Beni tanıyan biri olup olmadığını, bunun bir takip olayına dönüşüp dönüşmeyeceğini, yalnız yaşadığımı ve hedef alınıp alınmadığımı bilip bilmediğini merak ettim,” diye devam etti. “Kendi evimde kalmaktan çok korkuyordum ve bir arkadaşımın yanında kaldım.”

Aynı adam aynı ay ikinci bir kurbanın evine girmekle suçlandı. Ev sahibi, telefonunda bir uyarı bildirimi aldı ve bu bildirim, araba yolunda yürüyen bir davetsiz misafire dair onu uyardı.

Bu sefer, hapisteki hırsızın, adamın duşunun yanı sıra jakuzisini de kıyafetlerini yıkamak için kullandığı iddia edildi. Ev sahibinin damadı eve geldiğinde sarhoş hırsızı elinde bir bardakla bulduğunda suçüstü yakalandı.

Avukatından ilginç çıkış geldi.

Sevdiğim şeyler hakkında içerik üretmeyi seviyorum. Yazar arada gezer tozar. İçerik üreticisi.
Hoşunuza gidebilir
youtube banner