Bir şeyi temizlemeye başladığımda, onu bitirmek isterim. Erzak toplama veya tam ihtiyacım olan aleti bulma gibi engellerle karşılaşmak, hiç hoşuma gitmiyor. alıyor. Bu nedenle, her banyo dolabının altında, mutfak lavabosunun altında ve mümkünse, temizlenmesi gereken öğenin yanında pratik bir temizlik kiti bulundurmayı tercih ediyorum.

Ancak bu teknik bazen başımı belaya sokuyor ve tahmin ettiğimden daha fazla zamanımı alıyor. Temizlik yaptığımdan bu yana bir süre geçtiyse veya daha rutin görevler kadar sık ​​yapılmayan derin bir temizlik işiyle uğraşıyorsam, görünürdeki rahatlığın en iyi temizlik uygulamalarını geçersiz kılma riskiyle karşı karşıyayım.

Bu temizleme ilkelerinden biri kuru/nemli temizleme kuralıdır; bu, paspas veya temizleyiciyle nemlendirilmiş bez gibi ıslak yöntemleri kullanmadan önce toz veya kiri toz bezi veya süpürge gibi kuru yöntemlerle temizlediğinizden emin olmak anlamına gelir.

Sonraki

6. Cam ve Aynalar

Bu yüzeyleri haftada bir kez temizlerseniz, muhtemelen önce tozunu almakla uğraşmanıza gerek kalmaz. Ancak (nadiren) dolap kapaklarınızdaki veya diğer özellikle tozlu aynalı veya cam yüzeylerdeki camı temizlemeye gittiğinizde, kalan toz izleri veya tiftik lekeleri olmadan daha gıcırtılı ve temiz bir son görünümün yolunu açar. Misafirler Gelmeden Mutfağımdaki Dağınıklıktan Kurtulmak için Yaptığım 3 Hızlı Şey

Sonraki
Sevdiğim şeyler hakkında içerik üretmeyi seviyorum. Yazar arada gezer tozar. İçerik üreticisi.
Hoşunuza gidebilir
youtube banner