2022 yılındaki tüm kötü olaylardan etkilenen Koç’lar, 2023 yılında tüm yaşadıklarını geride bırakıyor. Hatta 2023 yılı için Koç’ların yılı demek son derece olası.

Koçlar için 2023 yılı iyi başlıyor. Ancak takvim yaprakları düştükçe işler biraz sarpa sarıyor. Yıl sonuna yaklaştığında ise her konudaki şansları geri dönüyor.

2023 yılı koç burcunu ay ay inceledik. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

2023 Yılında Koç Burcu

2. Şubat

Şubat ayında Mars’ın etkisi altında olacak Koçların girişimleri gelişmeye devam edecek. Hissettikleri enerji, moral ve cesaret ile yollarına tam gaz devam edecek olan Koçlar bazı konularda ise çok fazla ayrıntıya inecek ve birçok konuyu derinlemesine değerlendirecek.

Bunun yanında şubatın son günleri ile martın ilk günleri arasında Koçlar ilişkiler açısından son derece şanslı olacaklar. Şubat ayında daha çok kendilerine yoğunlaşacak olan Koçlar bu dönemde kendileri için para harcamaktan çekinmeyecek, hatta estetik müdahaleleri de düşünmeye başlayacaklar.

Şubat ayında Koçları bekleyen bir diğer konu ise destek olacaktır. Bu ada Koçlar aradıkları desteği yeterince bulamayacaklar ve ilerleyen dönemlerde son derece yoğun bir akışa girecekler. Bu sebeple de şubat ayının bir kısmını tatile ayırarak kendilerini fiziksel ve mental olarak hazırlamaları gerekecek.

Sevdiğim şeyler hakkında içerik üretmeyi seviyorum. Yazar arada gezer tozar. İçerik üreticisi.
Hoşunuza gidebilir
youtube banner