Birinin evinize girmesine izin vermeden önce her şeyin mükemmel bir şekilde bir araya getirildiğinden emin olmaya inanmıyorum.

Aslında, içinde yaşarken başkalarının evinizi görmesine izin vermenin, ilişkilerin büyümesi için zemin hazırladığını düşünüyorum. Birinin evdeki gerçek hayatınızı görmesine izin vererek, savunmasız oluyorsunuz ve onların gerçek sizi tanımasına izin veriyorsunuz. Tabii ki herkesten bahsetmiyorum.

Bununla birlikte, “mükemmel” ile “misafirlere layık” arasında bir fark vardır. Temiz, düzenli bir ev misafirlerinizi ağırlar. Ziyaret zamanlarında mekanınızı onların gelişine hazırlayarak herkesi özel hissettirmek için özellikle güzel bir zamandır.

1. Misafir ağırlarken temizlenmesi gereken en önemli oda banyodur.

Önem listesinde ikinci sırada hepinizin takılacağı ortak alan var. Resmi olarak bu muhtemelen oturma odası olurdu, ama büyük ihtimalle mutfak. Hepimiz herkesin tüm eylemin gerçekleştiği yerde toplanma eğiliminde olduğunu biliyoruz. Evet, yemek hazırladığınız, mezelere son rötuşlar yaptığınız ve ekmeği ısıttığınız aynı mutfak.

Elbette misafirleriniz dağınık bir mutfağı anlayacaktır, ancak mutfağı biraz daha bir araya getirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Bu şekilde, dağınıklığı temizlemek yerine insanlara odaklanabilirsiniz.

Konuklar her an geldiğinde mutfağı hızlıca temizlemek için yaptığım üç şey var. Sonraki butonuna tıklayarak okumaya devam edin.

Sevdiğim şeyler hakkında içerik üretmeyi seviyorum. Yazar arada gezer tozar. İçerik üreticisi.
Hoşunuza gidebilir
youtube banner