2023 yılı burç yorumları sizin için araştırdık ve hazırladık. Bir süredir tüm dünyada devam eden değişim rüzgarları 2023 yılında da etkisini gösterecek. Tüm burçlarda görülen özgüven artışı kişisel dönüşümlerin en büyük destekçisi olacak. Diğer bir yandan herkesin güç kazanmak ve son sözü söylemek istemesi bazı çatışmaların yaşanmasına neden olacak.

Tüm yıl Uranüs’ün Boğa burcunda konumlanması bildiğimiz her şeyin kökten değişmeye başlamasını tetikleyecek. Bu sebeple de eski alışkanlıkların bir kenara bırakılıp gerekli değişikliklerin yapılmasını sağlayacak.

Bu yazıda; Yılın şanslı burçları, yılın şansız burçları, 2023’te gökyüzünde neler olacak ve sonra tüm burçların 2023 yorumlarını sıraladık.

2023 Yılı Burç Yorumları

3. 2023 Yılında Gökyüzünde Neler Olacak?

2023 yılı burç yorumları devam ediyoruz. 2023 yılında öncelikle Satürn ve Uranüs karesinin sona ereceği yıl olacak. Bu sebeple hayaller ve yapılmak istenilenler ile imkansızlıklar arasındaki uzun süredir devam eden sürtüşme sona erecek. Bu kare aynı zamanda Kovid-19 ile ilgiliydi. Bu sebeple de 2023 yılında pandeminin sona ereceği ya da endişe edilmeyecek hale geleceğini müjdeliyor.

24 Mart ile 11 Haziran ayında mola verecek olsa da 2023 yılında Plüton Kova burcunda olacak ve 2024 yılında tamamen Kova burcuna yerleşecek. Bu sebeple de Oğlak burcundaki Plüton’un sert etkisinden uzakalaşacağımız bir dönem olacak ve bu dönem aynı zamanda değişim ve dönüşümlerin de başlangıcı olacak.

Neptün ise Balık burcunda kalmaya devam edecek. Bu sebeple de tüm insanlığa ilham vermeye devam edecek. Ayrıca inançların yükseldiği, insanların daha cömert ve empatik oldukları dönem de devam ediyor.

Uranüs de Boğa burcundaki konumunu korumaya devam edecek. Bu sebeple de eski alışkanlıkları geride bırakacak ve yeni atılımlar yapmak için çok daha cesur olacağız. Ayrıca Uranüs’ün Satürn tarafından engellenmesi de sona ereceği için arzuların peşinden gidecek ve özgürlüğümüzü ilan edeceğiz. 2023 Yılında Koç Burcunu Neler Bekliyor?

7 Mart’ta Balık burcuna geçecek olan Satürn sayesinde ortak bilinç uyanacak. Bunun en büyük etkisi ise özellikle maddiyata önem veren insanların bu önceliklerin değişmesi olacak. Satürn’ün bu hareketi çevremizdeki kişilere karşı daha fazla yardımsever olmamızı sağlamasının yanı sıra Satürn’ün doğum haritasındaki yerine bağlı olarak pes etmemiz gereken anlar gelecek.

Jüpiter’in Mayıs ayına kadar Koç burcunda olması daha enerjik olmamızı sağlayacak. Daha sonrasında Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi ise enerjimizi düşürse de daha samimi bir insana dönüşmemizi sağlayacak. Ayrıca Boğa burcuna olan bu geçiş dikkatimizin mali durumlara yönlendirmemize neden olacak.

Mayıs ayının sonlarına doğru Jüpiter ve Plüton karesi herkesin gereğinden fazla gergin olmasına neden olabilir. Ayrıca bu dönemde saygısız davranışların artması da mümkün olacak.

19 Haziran’dan sonra ise Jüpiter’in Satürn ile yapacağı Sekstili güven ortamının yaratılmasını sağlayacak. Ayrıca bu dönemde yapılan ortaklıklar her iki tarafında da tatmin olmasını sağlayacak.

23 Temmuz ile 3 Eylül arasında Aslan burcunda gerçekleşecek olan Venüs retrosu ise duygusal anlamda bir adım geri atıp kendimizi analiz edeceğimiz bir dönem olacak.

Sevdiğim şeyler hakkında içerik üretmeyi seviyorum. Yazar arada gezer tozar. İçerik üreticisi.
Hoşunuza gidebilir
youtube banner